Preveri koledar

Turistična kmetija apartma pri Boštjanovcu v Poljanski dolini, ponuja prijeten oddih in sprostitev v naravi. Na voljo vam je pokrit bazen, igrala za otroke, žar, domače živali in konji.   

IMG_3477-3V vasi Hotavlje, odmaknjeni od glavne ceste (Škofja Loka-Žiri, Cerkno) v Poljanski dolini pod vznožjem mogočnega Blegoša, kjer poteka tudi Rupnikova linija, leži turistična kmetija apartma Pri Boštjanovcu. Sto petdeset let stara, a obnovljena hiša, se kot edina na Hotavljah, ponaša z ohranjenim portalom iz hotaveljskega marmorja – češnjevimi vrati in polovico hiše z oboki iz leta 1864. Ob njej je sto let star kozolec, hlev na prosto rejo, pa se lepo ujema s kmetijo.

49768413Na voljo so vam apartma za: ( 1/8,1/5, 1/4, 1/2 osebi). V apartmajih je možna namestitev dodatnega ležišča. Na veliki pokriti terasi je miza, ne manjka niti ležalnikov ter otroških igral. Ob hiši je velik vrt, otroško igrišče, gril, družinski bazen namenjen kopanju gostom apartmaja turistične kmetije (kopanje okvirno od 15. 6. do 20. 9.). Opazujete lahko domače živali,krtačite ponija, hodite po nezahtevnih bližnjih hribih. Je pravo izhodišče ribičem, ki se preizkušajo v sreči ribolova bližnjih rek (Sora, Sava, Idrijca, Soča).

Smučarski center Cerkno (oddaljen 15 min) je priljubljeno smučišče tako zahtevnim, kot začetnim smučarjem.

Ap 2

2 osebi

Ap 3

5 oseb

Ap 4

4 osebe

Ap 5

8 oseb

Brezplačno

  • wifi Internet
  • car Parkirišče
  • motorcycle Varno zaprto parkirišče za motorje
  • playing Otroško igrišče
  • swiming Zunanji bazen
  • snow Klima

Bed &
Breakfast